Als kind was ik me al bewust van mijn verlangen naar balans. Balans in vrije tijd en studie. Balans in wat wil ik wel en wat wil ik niet.

Wat als kind zo vanzelfsprekend leek, werd als volwassene een zoektocht. Mijn expeditie noem ik het. Die heeft me gebracht bij Rebalancing.

Dat ik op dit pad gekomen ben, is mede dankzij mijn lieve zus. Zij bracht me in contact met emotioneel lichaamswerk. Door haar stond ik daar open voor, zij het eerst met de nodige reserve. Tijdens een intensieve meerdaagse workshop realiseerde ik mij dat het roer om moest om trouw te zijn aan mezelf.

Dat was makkelijker gezegd dan gedaan, veel boeken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling hebben mij in de goede richting gebracht. Niet durven, toch doen! van Susan Jeffers is daar één van.

Carin Seuters Rebalancing

De eerste kennismaking met Rebalancing voelde zo warm, puur en welkom dat ik wist, nee voelde: hier wil ik meer mee.

Inmiddels ben ik Rebalancer naast mijn baan in zakelijke dienstverlening.  Het is een groot contrast tussen hetgeen belangrijk wordt gevonden in mijn baan als Performance analist en Rebalancer. Juist dát contrast zorgt voor de balans waar ik altijd naar zocht.