Logo Touch praktijk voor Rebalancing

Over mij

Als kind was ik me al bewust van mijn verlangen naar balans. Balans in vrije tijd en studie. Balans in wat ik wel wil en wat niet.

Wat als kind zo vanzelfsprekend leek, werd als volwassene een zoektocht. Mijn expeditie noem ik het. Die reis begon met allerlei cursussen op mijn werk en daarin maakte ik kennis met emotioneel lichaamswerk. Mijn expeditie bracht me bij Rebalancing.

Dat ik op dit pad gekomen ben, is mede dankzij mijn lieve zus. Zij vertelde me veel over haar persoonlijke ontwikkeling. Door haar stond ik daar open voor, zij het eerst met de nodige reserve. Tijdens een intensieve meerdaagse workshop realiseerde ik mij dat het roer om moest om trouw te zijn aan mezelf. “Het kwartje viel”.

Persoonlijke ontwikkeling

Dat was makkelijker gezegd dan gedaan, veel boeken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling hebben mij in de goede richting gebracht. De eerste kennismaking met Rebalancing voelde zo warm, puur en welkom dat ik wist, nee voelde: hier wil ik meer mee. Met behulp van Rebalancing werd mijn expeditie een reis in mijzelf.

Ik ontdekte op mijn reis dat veel woorden die beginnen met “ont-“ heel toepasselijk zijn voor mijn ontwikkeling, zoals ontmoeten, ontdekken, ontspannen, ontrafelen, ontdoen, ontmaskeren, onthaasten.

De balans herstellen

Inmiddels ben ik Rebalancer en mijn baan in de zakelijke dienstverlening heb ik opgezegd. Er is een groot contrast tussen hetgeen belangrijk wordt gevonden in de zakelijke dienstverlening als Performance analist of projectleider en het vak van Rebalancer. Juist dát contrast hielp mij de keuze te maken voor mezelf en waardoor ik de balans herstelde waar ik altijd naar hunker.

Graag help ik jou als gids bij je zoektocht en naar wat jou bezighoudt. Wat ga jij ont-dekken op jouw expeditie?

“In het leven is niets definitief, zelfs je zorgen niet”

 “The primary cause of unhappiness is never the situation but your thoughts about it”

Eckhardt Tolle