Logo Touch praktijk voor Rebalancing

Rebalancing massage

De Rebalancing massage is een massage waarbij de technieken vanuit de Rebalancing worden gebruikt om je aandacht uit het hoofd naar het lichaam te verplaatsen. Het is een vorm van lichaamsgericht werken.

We starten – anders dan bij een Rebalancing sessie – zonder oriënterend gesprek, maar neem je direct plaats op de behandeltafel. Allereerst maak ik contact met je lichaam en laat ik je de contouren van je hele lichaam ervaren op een contactvolle, trage manier. Ik noem het ook wel mindfulness in het lichaamwerk.

Mindfull lichaamswerk

Wat is Mindfull lichaamswerk? Het is bewust aanwezig zijn in je lichaam in het moment zonder een oordeel te hebben over wat je voelt of tegenkomt. Door trage aanraking, kom je meer en meer uit je hoofd, in je lichaam en in je gevoel. Dit geeft een peilloze ontspanning en een sensatie van kalmte en ruimte.
Het contact is vol aandacht en respect. Er is sprake van vertraging en verdieping. Allerlei technieken worden geïntegreerd en toegepast afhankelijk van jouw behoefte.

Bewustzijn en aandacht

Op deze ontdekkingstocht door je lichaam kunnen we ontdekken wat er hier en nu aandacht trekt in je lichaam en daar bewustzijn naar toe brengen. Door stil te staan bij de gevoelde lichamelijke spanningen en/of gevoelens kan gestolde energie of een opgesloten gevoel doorvoeld worden en vrijkomen. Meestal geeft dat een grote verademing en verandering in je systeem.

Logo Touch praktijk voor Rebalancing

Wat is het resultaat van een Rebalancing massage?

• Meer rust in je hoofd
• Een ontspannen gevoel in je lichaam
• Meer bewustzijn in jezelf
• Meer ruimte, meer lucht

Wil je het effect van Rebalancing massage leren kennen? Neem dan contact op met mij voor een Rebalancing massage.

“Now is the only reality – all else is memory or imagination”